Corona

De afspraken

  • Als het geringste verdacht bestaat dat ouder of kind geïnfecteerd zijn blijven zij thuis en zeggen de afspraak af (kosteloos)
  • Ouder / begeleider brengen het kind alleen naar de sessie. Dit geldt ook voor het ophalen
  • We schudden geen handen
  • We vragen ouders / begeleiders om 1,5 meter afstand te houden
  • We hebben extra hygiënemaatregelen getroffen


Wijzigingen in de maatregelen na 11 mei 2020 Coronavirus COVID-19  Rijksoverheid.nl

Welke maatregelen worden verruimd per 11 mei 2020?


Iedereen mag buiten sporten, bewegen en activiteiten volgen (inclusief lesgeven), mits er 1,5 meter afstand wordt gehouden. Die afstand geldt niet voor kinderen tot en met 12 jaar. Wedstrijden, gezamenlijke kleedkamers en douches zijn verboden. Voor kinderen en jongeren tot en met 18 jaar geldt nog steeds dat buiten sporten onder begeleiding gebeurt.

Het uitoefenen van de meeste contactberoepen is per 11 mei weer mogelijk. Het gaat om onder andere: rijinstructeurs, (para)medische beroepen (diëtist, masseur, ergotherapeut, tandprotheticus, enz.), medewerkers in uiterlijke verzorging (kapper, schoonheidsspecialist, pedicure, enz.) en alternatieve geneeswijzen (acupuncturist, homeopaat).

Waardoor is er per 11 mei 2020 in die sectoren ruimte voor versoepeling van de maatregelen?


De verruimingen per 11 mei zijn mogelijk omdat de klanten van deze sectoren vooral uit de buurt komen. Er komt dus geen druk op het openbaar vervoer en de openbare ruimte. Je gaat er in je eentje heen. 


Marcia Bijleveld

Kindercoaching

'Met Andere Ogen'

info@kindercoaching-metandereogen.nl